MC kläder på nätet

Vart köper du dina MC kläder? Jag är en person som älskar att handla online när det gäller i princip allt, men inte MC kläder. Jag vet många vänner som kör MC och handlar nästan uteslutande sin MC kläder på nätet men den lyxen har inte jag. Det är så svårt tycker jag att veta vad som passar eller inte, ett par MC-byxor till exempel får ju inte vara vare sig för trånga eller för pösiga och storlekar på MC kläder är för mig en gåta jag inte lyckats knäcka. Hur kan alla andra runt mig handla MC kläder på nätet när ingenting verkar passa mig? Jag förstår inte.

Passande MC kläder

På mig sitter skydden ofta helt fel när jag provar och det är inte många modeller som verkar passa min kropp. Att skydden sitter perfekt är ju hela meningen med MC kläder, att dom ska skydda utsatta delar av kroppen. Likaså är det med ryggskydden för MC, det vet jag inte hur många jag provade innan jag fick lov att köpa det absolut dyraste ryggskyddet, som vanligt, som kostade 3 gånger mer än min budget. Även MC hjälmar är svårt att hitta någon som passar mitt lilla huvud, jag har tappat räkningen på antalet provade hjälmar innan jag hittade en som satt som den skulle, också den 2-3 ggr högre än min budget för MC kläder.

Tillbehör för MC på nätet

Det enda jag kanske möjligtvis skulle kunna handla på nätet när vi snackar MC kläder och tillbehör, är ett par stövlar. Jag har ganska smala fotleder och vader så om inte stövlarna är väldigt breda och stora för sin storlek så skulle jag nog våga beställa det på nätet. Möjligtvis även ett par handskar men även handskar kan vara konstiga i storleken och inte alls passa så jag avvaktar nog på den.