Jag vill flytta till Sollentuna!

Att hyra lägenhet i Sollentuna har väl kanske inte alltid varit min allra största dröm. Men nu när jag skaffat familj, har ett jobb jag trivs bra med och helt enkelt vill stadga mig så är det ändå Sollentuna som lockar. Mest för möjligheten att hyra en lägenhet till att börja med för att känna in området lite för att sen så småningom förhoppningsvis kunna köpa en lägenhet. Då har man helt enkelhet i sin hyresrätt fått känna in området och kanske till och med fått reda på vad man prioriterar och inte av ett nytt boende. Kanske gillar man läget i tanken men när man väl bor där så är det för långt till stan. Sollentuna däremot tror jag ändå kommer kännas okej för mig. Jag har en del kompisar utanför Stockholm som verkligen insett att dem prioriterar att bo just i stan, kanske leva lite dyrare men framför allt ha nära till allt.

Jag känner däremot tvärtom när det kommer till att hyra lägenhet i Sollentuna. Även fast jag älskar stan, tycker det händer mycket kul där och jag känner mig engagerad. Men när jag väl kommer hem till min lägenhet i Sollentuna så gör inte det något. Här kan jag slappna av och jag behöver inte tänka på hur jag ser ut när jag ska gå till ICA. Det är helt underbart enligt mig.

Att ha en trygghet

Ja men att hyra lägenhet i Sollentuna är för mig ren och skär trygghet. Här känner jag mig hemma och även fast det inte är stadspuls som när jag tidigare bott i centrala Stockholm. Om ni med andra ord letar efter något som är nära city men fortfarande med karaktär och en känsla av trygghet så är verkligen Sollentuna något för er kan jag lova!