Nu är det vår – se till att boka fönsterputsning

      Kommentarer inaktiverade för Nu är det vår – se till att boka fönsterputsning

Jag är nog inte ensam om att älska att det blir ljust om eftermiddagarna, man kan njuta av solen som värmer och allt det där som hör våren till. Men så finns det ju en nackdel med att solen skiner in så där härligt. Då ser man nämligen hur smutsiga alla fönster är och inser då att det är dags att faktiskt ta tag i lite fönsterputsning. Men i år så har jag faktiskt tänkt mig att lyxa till det lite. Jag tänkte nämligen genom effektiv fönsterputsning i Borås via Dammråttan se till att mina fönster blir skinande rena redan nu och kunna njut av att solen äntligen får lysa in igen!

Dammråttan i Borås & fönsterputsning

Ja men precis, det är absolut inte första gången Dammråttan putsar fönster och har därför med många års erfarenhet av fönsterputsning möjlighet att erbjuda fönsterputs såväl invändigt som utvändigt – året om! Självklart finns det också möjlighet att göra fönsterputsningen som en del av ett abonnemang om ni redan köper andra tjänster av Dammråttan. Det du gör är att bara enkelt höra av dig till dem och beskriva ditt behov. Här över kanske ett förutsättningslöst samtal eller möte där man går igenom vilka fönster man vill ha putsade och kompletterar ofta med direkt förslag från Dammråttan hur detta skulle kunna gå till.

I nästa steg så får man ett konkret erbjudande utifrån vad man kommit överens om och man skapar på så vis en bekymmersfri tillvaro för dig som kund. Oavsett om det handlar om ett hem, företag eller någon annan typ av lokal. I tredje steget utvärderar man alltid arbetet och säkerställer att man känner sig nöjd. Jag kan helt enkelt inte vänta på effektiv fönsterputsning i Borås, våren – jag är redo för dig!