Dags för en uppfräschning?

      Kommentarer inaktiverade för Dags för en uppfräschning?

Nu när hösten börjar närma sig så kan det vara kul och nyttigt med några nya rutiner. En sak som jag verkligen kommer köra med är linnevatten från Washologi. Washologi är ett varumärke, som bland annat säljs på Ruza.se, som jobbar med olika produkter som gör att man kan fräscha upp och hålla både kläder och textilier i hemmet fräscha. Just linnevatten är något som gör att man verkligen kan hålla en fräschhet både i kläder men även kanske i kuddar, lakan, soffor eller i andra textilier som man har i hemmet.

Linnevatten från Washologi, främst den som kallas för harmoni, är ljuvligt doftande och vårdande och ger en känsla av nytvättat. Jag skulle säga att det är en lugnande doft av min favorit, lavendel. Antingen så använder du sprayen på olika plagg där du känner att dem behöver en uppfräschning, eller så använder du det lite vart som helst där du har tyg som du vill ska lukta gott.

Naturligt framtaget och doftar fantastiskt

Vi behöver naturligtvis tänka på miljön när det kommer till produkter som gör rent eller skapar en känsla av fräschhet och därför innehåller linnevattnet från Wasgologi inga färgämnen och man använder sig av ett naturligt extrakt i parfymen. Sprayen kan dessutom göra att man minska statisk elektricitet och kan helt enkelt hjälpa dig att få en fräschare vardag. Fundera inte, ta dig in på ruza.se redan nu, och läs mer om denna fantastiska produkt och resterande sortiment som Washologi erbjuder. Se till att börja hösten med en god doft och något som gör att du verkligen kan slappna av och känna att du har tid till att helt enkelt börja med nya hälsosamma rutiner som gör att du kommer få ett resterande år fyllt av harmoni och en riktigt bra känsla!