Mammas största önskan

      Kommentarer inaktiverade för Mammas största önskan

I vår familj så har vi länge pratat om en köksrenovering och eftersom att mamma spenderar mycket tid här så har det väl gått och blivit en utav henne största drömmar. När jag sprang på GE-ABs erbjudande om köksrenovering så blev jag därför helt till mig och skickade direkt till resten av familjen. Vi förstår ju såklart att det finns mycket att tänka på när man ska renovera det som många kallar för hjärtat av huset, men jag förstår också att det är en utmaning att bara bestämma vart man vill ha vilken förvaring och liknande. Det är ju här som däremot GE-AB steppar in som hjältarna och ser till att planera plats, vilken stil och annan utrustning som man behöver.

Planera mammas nya kök

Det vi insåg efter ett tag är ju att vi inte kan planera detta utan mamma. Vi fick därför berätta om överraskningen för henne för att hon ska ha en möjlighet att vara med i själva planeringen. Här tog vi som sagt också hjälp av GE-AB i samband med deras erbjudande och tog alla råd vi kunde om hur man ska tänka. Med många års erfarenhet av just planering och utförande av köksrenovering så kände vi oss väldigt trygga. När du väl går i tankarna rekommenderar jag dig med andra ord att direkt slänga iväg ett mejl eller slå en signal till GE-AB. Då kan dem vara otroligt behjälpliga i ett tidigt stadie i processen med tankar och idéer som verklige hjälper på traven, istället för att planera länge och sen visar det sig att det kanske inte riktigt är genomförbart på samma vis som ni hade tänkt. Besök GE-ABs hemsida och läs mer om att renovera kök och deras fantastiska erbjudande så hoppas jag att du kommer ha ett fint kök inom kort!