Hjälp med flytt

      Kommentarer inaktiverade för Hjälp med flytt

Känner du någon som vill ha hjälp med flytt? Då kanske vi är något för den personen, vi kan hjälpa till med flytten, tyvärr inte gratis men med schyssta priser på marknaden ändå. Det finns dom som kan känna en oro över att låta någon annan hjälpa till med deras flytt, att någon kär ägodel ska tappas i golvet och gå sönder eller att det man tappar gör märken i parketten. Jag är väl medveten om att det var känt att många flyttfirmor slarvade med ägodelar eller var oseriösa när det gällde fakturering och annat fuffens. Någon hade kontakter med maffia som utförde hot och så vidare. Men jag kan garantera att låter du oss hjälpa till med flytten så är alla kära ägodelar i tryggt förvar.

Hjälp med flytt i många år

Vi har hjälpt många, många familjer och ensamstående personer att flytta till andra boenden och inte en endaste gång har det hänt något så att vi har blivit tvungna att koppla in försäkringsbolag och ersätta någon kund. Vi har säkra laster i våra bilar och när vi har mindre bohag så har vi också bilar som inte är så stora i utrymmet så att det riskerar att lasten far runt där bak. Hos oss kan ni känna er trygga. Vi löser också flytt mellan två boenden, det vill säga om ni ska byta boende med varandra.

Flytt för pensionärer

För er som är pensionärer kan vi ordna speciella flyttar mellan boendena om så önskas. Vi kan erbjuda en tjänst där vi hjälper till att samordna och packa allt från det ena bohaget, frakta allting till det nya boendet samt även packa upp allting och ställa in i skåp om så önskas. Alla pensionärer får en mycket mer förmånlig flytt av oss och det kommer även att synas i plånboken när ni har pengar kvar jämfört med om ni skulle anlita ett annat företag.